SOALAN LAZIM (FAQ)

Bagaimana cara pengambilan produk kurus badan TriSlim TS Formula ?
1. Makan 1 Biji sehari 30-60 minit sebelum sarapan ketika perut kosong.
2. Untuk kesan yang lebih pantas, boleh ambil 2 biji sehari, 1 biji 30-60 minit sebelum sarapan dan 1 biji 30-60 minit sebelum makan malam ketika perut kosong
3. Minum air masak sekurang-kurangnya 3 liter sehari
4. Berhenti pengambilan TriSlim TS Formula ketika datang haid kerana keadaan hormon anda yang tidak stabil akan mengurangkan kesan TriSlim TS Formula keatas anda dan bagi mengelakkan kitaran haid terganggu
 
 
Berapa cepat saya boleh turunkan berat badan saya?
Kesan penurunan berat badan pantas telah direkodkan oleh kebanyakan pelanggan produk kurus badan TriSlim TS Formula . Bagaimanapun, kesan kurus dengan selamat dan berkesan ini adalah berbeza bagi setiap individu.
 
 
Apakah isi kandungan produk kurus badan TriSlim TS Formula ?
Extract Daun Teh Hijau
Bertindak sebagai agen untuk membuang toksin dalam badan dan tinggi kandungan anti-oksidan. 
Assam Gelugor 
Bertindak untuk mengurangkan selera makan, mempercepatkan pembakaran lemak dan menghalang pembentukan lemak baru dalam badan. . 
Vitamin C 
Membantu meningkatkan stamina dan membekalkan tenaga serta sebagai ejen detox yg baik. 
Oat Fiber 
Membantu untuk memberikan rasa kenyang walaupun mengurangkan pengambilan makanan. Jadi lebih mudah untuk anda berdiet. :).
** TriSlim TS Formula hanya mengunakan campuran bahan terpilih tanpa ada campuran bahan kimia terlarang
 
 
Bagaimana ubat kurus berkesan TriSlim TS Formula ni berfungsi?
Ubat kurus badan TriSlim TS Formula berfungsi membakar lemak/glukos dalam badan dan menghalang pembentukan lemak baru. Dengan bahan aktif produk kurus badan TriSlim TS Formula , ia menyekat selera makan tanpa menjadikan anda berasa lapar. Dengan cara ini, anda akan kurus dengan selamat dan berkesan.
 
 
Adakah produk kurus badan TriSlim TS Formula selamat dimakan?
- Ubat Kurus berkesan TriSlim TS Formula telah mendapat sijil dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan nombor pendaftaran MAL20172864TC.
- Ubat kurus berkesan TriSlim TS Formula adalah selamat untuk dimakan.
- Ubat kurus berkesan TriSlim TS Formula adalah produk yang hanya mengunakan campuran bahan terpilih tanpa ada campuran bahan terlarang.
- Ubat kurus berkesan TriSlim TS Formula juga telah menjalani ujian racun dari salah sebuah Universiti tempatan dan disahkan sebagai bebas racun dan selamat untuk dimakan.
 
 
Ubat kurus badan Trislim TS Formula ada kesan sampingan tak?
Ubat kurus selamat Trislim TS Formula tiada kesan sampingan seperti jantung berdegup kencang, rasa berdebar-debar, pening atau sakit kepala, cirit birit melampau dan sebagainya.
 
 
Perlukah pantang makan dengan ubat kurus badan Trislim TS Formula?
Tidak perlu. Cuma amalkan permakanan sihat untuk mendapatkan kesan yang lebih cepat dan ketara. Kami menyarakan agar anda mengikuti pelan permakanan yang kami berikan untuk jadi kurus dengan selamat dan berkesan
 
 
Siapa yang boleh makan produk kurus badan TriSlim TS Formula?
Perempuan dan lelaki bermula dari umur 15 tahun.
 
 
Siapa yang tidak sesuai mengambil ubat kurus badan TriSlim TS Formula?
1. Perempuan hamil
2. Ibu yang menyusukan anak bawah 6 bulan
3. Pesakit thyroid, pesakit buah pinggang dan juga pesakit darah tinggi atau pesakit kronik yang dalam pemantauan doktor
4. Pesakit yang perlu pemantauan doktor
** Disclaimer : Kami tidak akan bertanggungjawab jika anda yang berada dalam kategori di atat mengambil produk Trislim TS Formula
 
 
1 Botol ubat kurus badan Trislim TS Formula tahan berapa lama?
- 1 botol ubat kurus badan TriSlim TS Formula mengandungi 30 biji kapsul.
- Pengambilan 1 biji sehari untuk penggunaan 1 bulan
 
 
Apakah status sarung kapsul ubat kurus badan TriSlim TS Formula?
Ubat kurus badan TriSlim TS Formula menggunakan kapsul yang mempunyai status HALAL.
 
 
Bolehkah saya berhenti ambil produk kurus badan TriSlim selepas dah kurus?
Tiada masalah. Selepas anda kurus dengan selamat dan berkesan dengan TriSlim TS Formula. Berat anda tidak akan naik semula sekiranya anda menjaga permakanan dan amalkan gaya hidup sihat.

Apa Itu TriSlim TS Formula?

Terdapat berbagai cara untuk kuruskan badan dan salah satunya adalah dengan Diet. Tapi tahukah anda diet ni akan hanya mengurangkan pembentukan lemak baru. Tetapi bagaimana pula dengan lemak yang sedia ada dalam badan kita?

TriSlim TS Formula adalah ubat kuruskan badan dengan selamat dan berkesan yang diformulasikan dari bahan terpilih sepenuhnya tanpa campuran bahan kimia terlarang. Ia telah terbukti berkesan dengan ribuan pengguna di seluruh Malaysia. 

Jadi TriSlim TS Formula lah yg akan membakar lemak / glukos dalam badan kita. TriSlim Formula juga menghalang pembentukan lemak baru serta menahan selera makan kita.

Apabila lemak baru dan glukos dalam badan telah berkurang, maka lemak yang sedia ada itu akan digunakan sebagai tenaga yang diperlukan seharian. Jadi tiada lagi lemak yang akan terkumpul sehingga perut menggelebeh dan mengakibatkan masalah berat badan.

TriSlim dapat membantu anda turunkan berat badan dengan selamat dan berkesan agar anda menjadi lebih sihat dan dapat menghindari diri anda dari penyakit yang berpunca dari berat badan yang berlebihan.

 TriSlim TS Formula Lulus KKM (MAL20172864TC) dan sudah berada di pasaran melebihi 3 tahun dengan lebih 7000 botol terjual. Kebiasaannya dalam 3 botol penggunaan, ramai yang boleh turunkan dalam 10-15kg.

Disclaimer: Laman web ini tidak memberikan nasihat perubatan.
Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.
Jika terdapat sebarang masalah, sila berjumpa dengan doktor untuk nasihat perubatan

Cepat, Promosi Hampir Tamat:

2 days 7 hours 59 minutes 55 seconds